Páratlan beszerzési lehetőséget ajánlunk
A HKTDC Hongkongi Optika Kiállítás 2010 nem csak remek beszerzési lehetőségként szolgál, hanem egy kiváló alkalom arra, hogy értesüljön a piaci hírekről és megismerje a legújabb trendeket és technológiai fejlesztéseket. Tekintse át, milyen lehetőségeket kínál a HKTDC Hongkongi Optika Kiállítás 2010 Önnek!

Elegance Optical Mfy. Ltd. Interconcept (Hong Kong) Ltd. Argus Vision Int'l Ltd.


  Fókuszban a minőség – Brand Name Gallery
A kiállítás fókuszában kétségtelenül a Brand Name Gallery áll, amely első osztályú nemzetközi szemüveg márkákat sorakoztat fel. 2009-ben a világ különböző tájairól 67 márka képviseltette magát, de a korábbi évek sikerén felbuzdulva, idén még több világmárka jelentkezett be. A márkák minősége és ötletessége visszatükröződik a környezet eleganciájában és stílusosságában, amely szintén komolyan hozzájárulhat az üzleti tárgyalások sikeréhez.

  Dizájn és show
Az Optika Kiállítás egyik legnépszerűbb eseménye a Hong Kong Eyewear Design Competition. Idén 12. alkalommal kerül megredezésre az a nagyrabecsült esemény, mely alkalmat biztosít a helyi fiatal tervezőknek a bemutatkozásra. A nyertesek munkadarabjai a kiállítás ideje alatt a Hall 1 Concourse-ben kerülnek bemutatásra.

  Információcsere
A kiállítás egyúttal remek alkalom az információcserére is. Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Hong Kong Optometric Conference, amely az iparág legnívósabb eseménye. Itt értesülhet a legkorszerűbb fejlesztésekről és tapasztalatokról, melyeket nemzetközi hírű előadók osztanak meg a résztvevőkkel.

  Előrelátás
A szemináriumok a legfrissebb piaci trendekre fókuszálnak. A legújabb keretekről és napszemüvegekről tudhatnak meg többet az érdeklődők, melyek nemcsak hasznosak, hanem egyre inkább divatcikkekké is váltak.

  Látogatóink mondták

  Tennivalók
Regisztráljon 2010. október 12-ig, hogy postai úton megkaphassa ingyenes belépőjegyét.


Exkluzív utazási támogatások kereskedelmi látogatóknak
Speciális repülőjegy ajánlat
A HKTDC számos különböző ösztönző programot kínál a kiállítás látogatóinak, mely kedvezményes hotel és repülőjegy árakat foglal magában. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi HKTDC irodát. A Cathay Pacific Airways és testvér légitársasága, a Dragonair, kivételes repülőjegyárakat ajánl Önnek turista és business osztályon egyaránt. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, kattintson a http://events.cathaypacific.com linkre és írja be a MICE160 kódot a kedvezményes jegyárakért

Így könnyű a beszerzés - Személyre szabott kiállítási információk a telefonján
Smartphone Info Site
A HKTDC Smartphone Info Site-tal Ön előregisztrálhat kiállításainkra, és megkaphatja ingyenes belépőjét bárhol, bármikor. Értesülhet a HKTDC kiállításairól, rendezvények időpontjáról, kiállítói listákról, illetve egyéb hasznos információkról, amelyek megkönnyíthetik hongkongi utazását.

Töltse le a HKTDC FAIRS -t    most!

iPhone App Store iPhone felhasználóknak
BlackBerry App World BlackBerry felhasználóknak
Android Market Android felhasználóknak

Mobile Info Site
A HKTDC Mobile Info Site –on: hktdc.com/wap/en 30 kiállításunkról információkat már most is elérhet. Kérjük, látogasson el az oldalra és böngésszen, hogy megkaphassa ingyenes belépőjét.  hktdc.com Ingyenes címlista szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet. 

  A lehetőségek kiterjesztése
A vásár egy azon héten kerül megrendezésre az alábbi három népszerű kiállítással, melyek mindegyike érdekes üzleti lehetőségeket kínál.
Kiállítás neveIdőpontjaHelyszíne
HKTDC Hongkongi Nemzetközi Orvosi Műszerek és Eszközök Szakvására November 3-5. Hong Kong Convention and Exhibition Centre
Eco Expo Asia * November 3-6. AsiaWorld-Expo
HKTDC Hongkongi Nemzetközi Bor & Szeszesital Vásár # November 4-6. Hong Kong Convention and Exhibition Centre
Ingyenes belépő. Belépés cask 18 éven felüli látogatóknak.
* Eco Expo: nagyközönség nap november 6-án.
# Bor Vásár: nagyközönség nap november 6-án jegyvétel ellenében látogatható 18 év felett.


  További információ
Balázs Beáta
Telefon: (36) 1 224 7766
Fax: (36) 1 224 7769
Email: beata.balazs@hktdc.org


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department

http://hkopticalfair.hktdc.com/vis_preg/pre_form.htm http://www.hktdc.com/fair/hkopticalfair-en/HKTDC-Hong-Kong-Optical-Fair.html More